• nl
  • en

Volg ons: |

Ervaringen

Gwen

Toen ik mijn eerste behandeling van Karin kreeg, had ik een vervelende, aanhoudende hoest. Deze verdween tijdens de behandeling en kwam niet meer terug. Dit was verbazingwekkend en de hele behandeling maakte dat ik me veel beter en relaxed voelde. Shiatsu is heel anders dan welke andere behandeling die ik ooit heb gehad en is heel fijn om te ondergaan. Karin is aangenaam en toegankelijk in de omgang waardoor de behandeling als een cadeautje is voor mijn totale gevoel van welzijn.

— Gwen, 11 juni 2017

Louise

Ik vind Shiatsu erg geschikt indien iemand lichamelijke klachten heeft zoals b.v. problemen met spieren en pezen. Het is een prima aanvulling op fysiotherapie.
Ik had altijd het idee dat Shiatsu alleen gebruikt werd ter ontspanning maar ben terug gekomen op die gedachte.  Persoonlijk vind ik een Shiatsu behandeling in combinatie met een “reguliere medische behandeling“ een  ideale combinatie.

— Louise, 30 april 2016

Pieter

Shiatsu ervaar ik als een homeopatische massage, met een voelbaar resultaat. Ik vind het ontspannend en het ondersteunt om blokkades (fysieke spanning) te ontlasten.
Karin legt uit wat voor massage zij wil doen en waarom en doet dit ook tijdens de massage.
Ik ervaar dat als erg prettig en het houdt de dialoog open.

— Pieter, 4 mei 2016